Doorgaan naar artikel
Rediscover Kanto lijkt meer dan alleen een Biome-verandering te zijn
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Morgen komt Rediscover Your World en Rediscover Kanto in Pokémon GO en van die eerste weten we dat het te maken heeft met een nieuw uiterlijk voor een groot deel van het spel. Maar Rediscover Kanto is verder niets voor aangekondigd. Het enige wat we hebben kunnen vinden is dat er speciale biomes komen waar vooralsnog alleen Kanto-Pokémon aan meedoen.

Er is echter meer lijken we nu te weten. Er is ook een Rediscover Kanto Special Research gevonden door dataminers en we lijken dus mogelijk ook echt een soort van klein evenement te krijgen. Zodra er meer details zijn delen we die natuurlijk.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.