Doorgaan naar artikel
Het is zover: Entei in Pokémon Sleep is aangekondigd
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

We zagen het al een beetje aankomen, de komst van Entei en Suicune na de komst van Raikou in Pokémon Sleep. Entei is vanmiddag aangekondigd op X voor eind mei. Zo snel hadden we dat echter nog niet verwacht, maar we zijn er zeker blij mee. Hieronder zie je het bericht:

 

 

Het event komt Entei Research te heten, waar je Entei manes kunt sparen voor onder andere Entei Incense. Fire-type Pokémon spelen naast Entei de hoofdrol en zijn extra behulpzaam tijdens het event. Dit zijn Charmander, Charmeleon, Charizard, Growlithe, Arcanine, Flareon, Cyndaquil, Quilava en Typhlosion op dit moment. Meer details volgen snel, dus we houden jullie op de hoogte.

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus Plus dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.