Doorgaan naar artikel
Gifts én nieuwe ontwikkelingen in Pokémon Sleep
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

De makers van Pokémon Sleep zijn op de achtergrond druk bezig met allerlei nieuwe ontwikkelingen. Zo staat onder andere een nieuw type Candy op de planning: Fire-type Candy. De naam zegt het al, deze Candy is in te zetten bij alle Fire-type Pokémon.

Daarnaast zijn ze ook bezig met kleine aanpassingen bij het koken, waardoor ook de Pokémon met 100 energie of meer, een klein beetje energie erbij krijgen door het koken. Dat zou top zijn! Op dit moment heeft koken voor het ontbijt niet altijd veel zin, omdat je helpers dan vaak nog erg vol zijn qua energie van de nacht slapen.

Verder zijn ze nog bezig met de voorbereidingen voor het Entei Research event, de komst van nieuwe Pokémon, zomerevenementen waarbij je verschillende soorten Candy kunt krijgen en dat de Pokémon waarmee je slaaptijd doorbrengt, nog net ietsje beter worden qua verzamelen en triggers. Hoe meer slaaptijd samen doorgebracht, hoe beter de effecten van die Pokémon. We zijn benieuwd!

En als laatste wil het spel de trouwe spelers weer bedanken, waarbij ze gifts hebben uitgedeeld. Elke speler die voor 17 juni 6.00 uur inlogt, krijgt de volgende gifts:

  • 10x Poké Biscuit
  • 1.000 Sleeppoints
  • 2x Dream Cluster M
  • 20x Handy Candy S

En daar zijn we natuurlijk altijd heel blij mee!

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus Plus dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.