Doorgaan naar artikel
Zo krijg jij binnenkort een geweldige Fluttermane in Scarlet/Violet
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Het competitieve Pokémon-seizoen is in volle gang, wat betekent dat we ook op wat cadeautjes van The Pokémon Company mogen hopen. Ter ere van de Pokémon Trainer Cup in Zuid-Korea op 5 mei wordt er tijdens de livestream van het event een code weggegeven voor een speciale Fluttermane! Deze Fluttermane werd in 2023 gebruikt door de winnaar van de Senior Division in Zuid-Korea. De Fluttermane zal via Mystery Gift beschikbaar zijn in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

De pokémon zal level 50 zijn en een vaste move-set van Shadow Ball, Dazzling Gleam, Moonblast en Thunderbolt hebben. Wanneer de code bekend is laten wij dit natuurlijk weten.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.