Doorgaan naar artikel
Het nieuwe Scarlet/Violet Shiny Mass Outbreak event is begonnen
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Wil jij graag jouw shiny dex compleet krijgen? In dat geval hebben wij goed nieuws voor je! Vanaf vandaag tot en met 6 mei zijn vier verschillen Pokémon makkelijker shiny te krijgen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Het thema voor dit event is “Gold”, dus de vier Pokémon hebben allemaal een gouden shiny. In het huidige Shiny Mass Outbreak event staan de volgende Pokémon centraal:

  • Varoom (Paldea)
  • Magikarp (Paldea)
  • Shinx (Kitakami)
  • Rellor (Blueberry Academy)

Tijdens het event zal je mass outbreaks tegenkomen in alle gebieden van het spel, waar de shiny kans flink verhoogd is. De basiskans op een shiny in deze outbreaks is 1 op 200. Wanneer je genoeg Pokémon verslaat of bijvoorbeeld een sparkling power sandwich gebruikt, zal deze kans nog groter worden. Al met al een geweldig moment om deze Pokémon en hun evoluties shiny te krijgen. Veel succes met de jacht!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.