Doorgaan naar artikel
Bijzondere incense spawn tijdens Global GO Fest
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Af en toe voegt Niantic iets toe aan een event zonder het bekend te maken. Omdat we als redactie vaak blijven checken, zien we toch snel genoeg of er iets is toegevoegd. Zo ook deze keer, en we willen jullie natuurlijk daarvan zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Wat er is toegevoegd is namelijk dit: Degene die een Ticket hebben, krijgen namelijk uit de Incense spawns een Espeon en Umbreon met scarf. Dit geldt voor de Global GO Fest variant. Dit is toch zeker een leuke toevoeging. Mocht er nog meer spontaan toegevoegd worden, laten we dat zeker weer weten.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.