Doorgaan naar artikel
Nog meer Heroes Dutch Comic Con-nieuws voor aankomende editie
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Naast de informatie over de unieke preview night van vrijdagavond hebben we nog meer nieuws te delen over de aankomende zomereditie van Heroes Dutch Comic Con. Naast de Weasley-tweeling uit de Harry Potter-films die exclusief op de preview night op vrijdagavond komen, komt ook niemand minder dan Jeff Ward naar het event. Ward is bekend van Buggy uit de recente Netflix-adaptatie van One Piece en heeft ook een rol in Agents of S.H.I.E.L.D, Hacks en Brand New Cherry Flavor.

Ook zijn er exclusieve tickets beschikbaar voor een unieke boottocht met alle comic artists door de Utrechtse grachten terwijl je ze vragen kan stellen, je portfolio kan laten reviewen of tips en tricks kan krijgen. Tijdens deze twee-uur-durende rondvaart krijg je een hapje en een drankje tussen de masters of comics. Daarnaast krijg je een ultieme goodiebag mee met daarin een showposter die gesigneerd is door alle artists, exclusieve comics en andere goodies. Deze boottocht is alleen voorafgaand aan de preview night op vrijdag.

Last, but not least zijn er ook nog gratis tickets beschikbaar als je op Heroes Dutch Comic Con mee wil doen met de speeddate-sessies om leuke contacten te krijgen met anderen.