Doorgaan naar artikel
Binnenkort kan je een Gyarados van kampioen-niveau claimen
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

De competities voor de Pokémon Scarlet en Pokémon Violet games vliegen ons om de oren. Spelers doen mee aan deze competities op hoog niveau voor een kans om naar het Pokémon World Championship te gaan. Dit zal van 16 tot en met 18 augustus 2024 in Hawaii plaatsvinden.

Veel van deze competities worden officieel gelivestreamed door Pokémon zelf of door hun partners. Zo ook het aankomende Pokémon Championship Asia, wat vanaf 12 mei in Thailand en op 18 mei in Singapore plaatsvindt. Om fans een extra bonus te geven voor het kijken van deze livestream, worden er vaak Pokémon weggegeven via Mystery Gift codes!

Wij hebben de aankondiging ontvangen dat er tijdens dit Asia Championship een code gedeeld zal worden voor een speciale Gyarados. Veel is er nog niet bekend, maar het zou gaan om een Gyarados van een Singaporese speler op hoog niveau in de World Championships. Wij verwachten snel meer informatie te hebben en zullen het natuurlijk delen als er een code bekend is.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.