Doorgaan naar artikel
Morgen verschijnt Rediscover Your Reality als laatste update in de Rediscover-serie
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Morgen 7 mei, verschijnt de laatste update in de Rediscover-serie. We weten niet hoe laat deze update zal plaatsvinden aangezien de afgelopen twee updates allebei op verschillende tijden live zijn gegaan. Vaak is het zo dat 15.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur tijden zijn die Niantic gebruikt om nieuwe features of updates vrij te geven. Wij als redactie houden deze tijden dan ook nou lettend in de gaten en zullen wanneer nodig is de informatie die vrij komt zo snel mogelijk met jullie delen. We weten natuurlijk al dat “Iris” gaat komen. Een nieuw systeem wat draait om AR-foto’s. Wil je nog een keer terug lezen wat het allemaal inhoud dan lees je dat hier.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.