Doorgaan naar artikel
Niantic kondigt een exclusieve regional Timed Research aan voor vandaag
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Niantic heeft zojuist via de Pokémon GO-website een exclusieve regional Timed Research aangekondigd die vandaag start. Omdat er gesproken wordt over een exclusieve regional Timed Research is het de vraag of wij het ook in Europa krijgen. Het artikel staat alleen op de Engelse, Duitse, Spaanse en Italiaanse pagina. Het is dus de vraag of wij hem ook in Nederland krijgen. Zeker omdat we hem nog niet zien. Aangezien je hem tot en met 12 juni kunt krijgen, zou je hem ook op een later moment kunnen krijgen als hij inderdaad echt regionaal is voor die vier landen.

Mocht er meer bekend zijn dan delen we dat hier of in een nieuw bericht.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.