Doorgaan naar artikel
Ondersteuning van Google Fit stopt in 2025
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

Veel spelers zullen het ongetwijfeld hebben gedaan: Active sync aanzetten bij de instellingen en liefst ook nog koppelen aan de app Google Fit. Als je een Android telefoon hebt tenminste. Helaas is bekend gemaakt dat Google Fit nog maar wordt ondersteund tot 30 juni 2025. Veel apps die Google Fit gebruiken, hebben tot deze datum om over te schakelen naar Health Connect. Niet elk onderdeel van Google Fit krijgt echter een vervanger. Op dit moment is het nog afwachten wat voor gevolgen het gaat krijgen in de koppeling met Pokémon GO, maar we hopen toch dat er voor de deadline goed nieuws te melden is.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.