Doorgaan naar artikel
Primarina komt in het volgende 7-ster Tera Raid event
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Langzaam maar zeker is The Pokémon Company alle starters in 7-ster Tera Raid-events in de spotlight aan het zetten, met ditmaal Primarina! De laatste evolutie van deze generatie 7 water type starter zal van 10 mei tot en met 12 mei en van 17 mei tot en met 19 mei in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet te vinden zijn.

Primarina zal een Fairy Tera Type hebben, wat betekent dat poison en steel super effective zijn. Echter staan 7-ster Tera Raid-events er om bekend dat de raid boss een aantal aanvallen kent die het lastig maken voor de meest logische counters. Wanneer de raids beschikbaar worden zullen er zoals altijd snel goede strategieën bekend worden! Wij wensen jullie veel succes met het verslaan van deze Primarina Tera Raid Boss!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.