Doorgaan naar artikel
Dataminers vinden meer informatie over Radar Tuning in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De Pokémon GO-radar heeft door de jaren heen regelmatig grote en kleine updates gehad. De grootste update was misschien wel in het begin toen de voetjes verdwenen en je zag welke Pokémon er bij Pokéstops in de buurt zaten. Sindsdien zijn het vooral kleine updates, maar mogelijk komt er weer een grote aanpassing. Er is namelijk meer informatie gevonden over het zogenaamde Radar Tuning. Dit is een functie waarmee je de radar op specifieke Pokémon kunt richten.

Radar Tuning lijkt met GO Fest te gaan komen en is gevonden voor de volgende Pokémon:

  • Event Eevee
  • Crabrawler
  • Ducklett
  • Emolga

Dit zijn de drie nieuwe shinies tijdens Pokémon GO Fest en de speciale Eevee natuurlijk. Het is onbekend of de functie dan komt en vooral of dit een Local GO Fest of een Global GO Fest functie is.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.