Doorgaan naar artikel
Bekijk de hatch-afstanden van Bounsweet Community Day
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanaf 14.00 uur is het zover, dan gaat de nieuwe Community Day van start en hebben we dus nog kortere hatch-afstanden dan we vandaag hebben (er is al een bonus actief). We hebben hieronder een volledig overzicht gemaakt van alle afstanden die tijdens de drie uur van Community Day van toepassing zijn, in vergelijking met normaal (dus niet met vandaag):

Normale afstand 2km 5km 7km 10km 12km
Afstand met bonus 0.5km 1.25km 1.75km 2.5km 3km
Afstand Super Incubator 1,33km 3,33km 4,67km 6,67km 8km
Super Incubator met bonus 0,33km 0,83km 1,17km 1,67km 2km

Het is belangrijk om te onthouden dat deze hatch-afstanden alleen van toepassingen zijn tijdens het evenement. Eieren die je van te voren of achteraf in incubators stopt tellen niet mee. Eieren die er éénmaal inzitten blijven ook tellen na het evenement.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.