Doorgaan naar artikel
Mogelijke Pokémon GO Location Cards voor Global GO Fest gevonden
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Spelers die naar lokale edities van GO Fest en GO Tour zijn geweest de laatste jaren zijn vaak groot fan van de Pokémon GO Location Cards. Dit zijn achtergronden voor je Pokémon die je ziet wanneer je ze in je opslag bekijkt. Het heeft er nu veel van weg dat we dit soort Pokémon GO Location Cards ook gaan krijgen voor de Global-versie van GO Fest. Dataminers hebben hier namelijk gisteren bewijs voor gevonden.

Helaas kunnen we de afbeeldingen niet delen omdat ze door een account zijn gedeeld dat ook valsspelen promoot. Vermoedelijk zullen ze in de komende dagen alsnog ergens verschijnen en dan delen we ze natuurlijk. De verwachting is dat ze bij Espeon, Umbreon en de Ultra Beasts horen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.