Doorgaan naar artikel
Niantic houdt kaarten deels tegen de borst voor Pokémon GO Fest 2024
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Nog maar ongeveer 24 uur tot de eerste Pokémon GO Fest 2024 begint en nog altijd zijn niet alle details bekend. Aan de ene kant natuurlijk top, want de meesten van ons vinden verrassingen altijd heel leuk. Maar aan de andere kant betaal je vaak tot wel 120 euro voor een ticket (lokale GO Fest) en je wilt wel weten wat je dan kunt verwachten.

Voor Sendai, de GO Fest die morgen begint, ontbreken in ieder geval nog een aantal spawns. Aangezien we zelf een redacteur in Japan hebben op dit moment houden we jullie uiteraard extra goed op de hoogte! Vooral als er zaken zijn die van invloed zijn op alle spelers (nu of in de toekomst) of mogelijk ook tijdens Madrid Pokémon GO Fest 2024 plaatsvinden.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.