Doorgaan naar artikel
De Twitch livestream voor het NAIC start vandaag
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

Eerder deze week hebben we al een artikel met jullie gedeeld over de Twitch livestream van de North America International Championships (NAIC). Deelnemers hieraan kunnen zich kwalificeren voor de World Championships in Hawaii (waar we eerder dit over hebben gedeeld). We hebben in het artikel over NAIC gedeeld dat je bij het kijken van de livestream en het aanzetten van Twitch Drops, een code ontvangt voor een gratis Timed Research in Pokémon GO. Voor deze code moet je minimaal 30 minuten kijken. Met de Timed Research kun je de Altaria vangen van de Europe International Championships winnaar MEWeedle. En dat willen we natuurlijk wel. Daarom delen we in dit artikel de laatste details met jullie.

  • Vrijdag, 7 juni,  kun je kijken vanaf 15.00 uur Nederlandse tijd. Het duurt tot 1.00 uur ’s nachts Nederlandse tijd.
  • Zaterdag, 8 juni, zijn de tijden hetzelfde 15.00 uur Nederlandse tijd en eindigt om 1.00 uur Nederlandse tijd.
  • Zondag 9 juni start het ook weer om 15.00 uur Nederlandse tijd, maar er is geen eindtijd bekend.

De livestream bekijk je hier. En met deze link krijg je antwoord op de meest gestelde vragen over Twitch Drops en hoe je je Pokémon Trainer Club-account kunt koppelen aan Twitch. Zorg dat je alles juist hebt gekoppeld, anders krijg je geen code voor een Timed Research. De redeemcode die je ontvangt van de Twitch Drops voer je in op de pagina van Pokémon GO Live Webstore

Wil je meer weten over NAIC? Dat vind je hier.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.