Doorgaan naar artikel
De details van het elfde Good Sleep Day event zijn bekend
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

Later deze maand komt de elfde editie van het Good Sleep Day-event naar Pokémon Sleep. Dit keer is het event van 21 juni 4.00 uur tot 24 juni 3.59 uur. Deze komt samen te vallen met het Summer Festival-event, waar we eerder deze week de details van hebben gedeeld. Hieronder zetten we de details weer voor je op een rij, met de bijbehorende bundel:

  • Op 21 en 23 juni is je Drowsy Power 1,5x zo hoog en op 22 juni 2x zo hoog
  • Op 21 en 23 juni krijgen je Pokémon 2x zoveel EXP na je Sleep Research, met op 22 juni 3x zoveel EXP na de Sleep Research
  • Je kunt in totaal tot 2.000 bonus sleep points krijgen tijdens deze dagen

Bij dit type event maakt het niet uit op welk eiland je speelt. Daarnaast raden we jullie aan om een van de incenses te gebruiken tijdens dit evenement. De bonussen van het event en de effecten van de incenses worden gestapeld, dus je kunt er veel meer voordeel uit halen. Klik hier om te weten welke incense wat doet.

En zoals elk event, gaat dit weer gepaard met een bijpassende bundel. Deze bundel krijgt de naam Good Sleep Day Bundle Vol. 11. Deze is verkrijgbaar van 20 juni 6.00 uur tot 25 juni 5.59 uur. Het kost 1.500 diamanten en bevat de volgende items:

  • 2x Growth Incense
  • 2x Luck Incense
  • 2x Focus Incense
  • 9x Great Biscuit

Ten opzichte van de vorige Good Sleep Days is de inhoud van de bundel nog niet veranderd, en de prijs is er ook niet lager op geworden. De details van het event zijn ook nog altijd dezelfde. Zal hier ooit iets in gaan veranderen?

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus + dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.