Doorgaan naar artikel
Er komt weer een grote update naar Pokémon Sleep
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

Er komt weer een nieuwe grote(re) update naar Pokémon Sleep. Om precies te zijn, gaat het versie 1.8.0 worden. De onderhoudsperiode voor deze grote update is 11 juni van 3.00 uur tot 7.30 uur. Onder andere wat bug fixes en de voorbereiding op het Summer Festival-event gaan belangrijke punten zijn tijdens deze update, maar er is voor ons als speler nog meer:

  • Pinsir wordt verbeterd. Zijn carry limit gaat met 3 omhoog en het ingredient finding wordt vermenigvuldigd met 1,05.
  • Heracross wordt ook verbeterd. Zijn carry limit gaat met 2 omhoog, de frequency wordt iets verkort en de main skill chance wordt vermenigvuldigd met 1,05.
  • De grootte van de item bag wordt verhoogd van 700 naar 800.

Vooral het laatste punt zijn we toch wel erg blij mee. We komen allemaal regelmatig ruimte tekort, nietwaar? Al zal dit vaak bij de ingrediënten een groter probleem zijn, dus we hopen in de toekomst ook op een upgrade van deze bag.

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus + dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.