Doorgaan naar artikel
Dataminers vinden heel veel bewijs voor Dynamax en Gigantamax in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Naast Mega-evoluties, wat we al een tijdje hebben, zijn er nog veel meer tijdelijke evolutie-vormen in Pokémon GO. Spelers van Pokémon GO zijn er vaak niet echt fan van, maar ze horen bij de games en het is dus logisch dat ze ook naar GO komen. Nu hebben dataminers afgelopen week een enorme lading bewijs en informatie gevonden over Dynamax en Gigantamax. Ook zo’n vorm van tijdelijke evolutie. Hieronder proberen we dit zo duidelijk en goed mogelijk toe te lichten:

 • Er zijn twee codenamen gevonden die bij Dynamax en Gigantamax lijken te horen
 • Er zijn tevens nieuwe aanvallen met bijzondere namen gevonden
  • Dit lijken tijdelijke aanvallen voor Dynamax en Gigantamax te zijn
 • Een tijdje geleden zijn er al stations gevonden
  • Dit lijkt de Pokémon Den te zijn, de plek waar in de originele games Dynamax en Gigantamax plaats kan vinden
  • Dit is een nieuw type POI (zoals Gym en Pokéstop)
  • Het lijkt erop dat je moet lopen om er interactie mee te kunnen hebben
 • Om een Dynamax of Gigantamax te kunnen doen heb je een bepaald item nodig. Deze krijg je een x-aantal per dag, maar kun je vermoedelijk ook kopen

Voor wie niet weet wat Dynamax en Gigantamax zijn. Beiden laten de Pokémon heel groot worden. Zo groot als onze raid-Pokémon zijn. Maar Gigantamax doet nog iets extra’s. Daarbij krijgt de Pokémon een nieuw uiterlijk namelijk. Dat is bij Gigantamax niet.

Al deze informatie over Dynamax en Gigantamax is gevonden door dataminers en nu nog redelijk vaag. Delen of zelfs alles zou uiteindelijk nooit kunnen verschijnen in het spel. Die kans is er altijd bij datamines.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.