Doorgaan naar artikel
Uiteindelijk gaven we vorig seizoen veel minder geld uit aan Tickets
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Afgelopen maanden is er flink geklaagd over de vele tickets die we konden kopen voor Pokémon GO. Zeker omdat de prijzen soms best hoog waren en er maanden waren dat we meer dan 30 euro aan tickets konden kopen. Vorige maand hield dit ineens op en dat zorgde ervoor dat we uiteindelijk vorig seizoen een flink stuk minder konden uitgegeven dan het seizoen ervoor. In het World of Wonders-seizoen was er uiteindelijk 33% minder aan tickets in kosten dan in het Timeless Travels-seizoen.

De laatste weken lijken tickets wel weer een beetje terug, maar niet zo erg als de maanden ervoor.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.