Doorgaan naar artikel
Dataminers vinden een nog nooit eerder gebruikte Pokéball in de code
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Alhoewel we in Pokémon GO maar zes verschillende soorten Pokéballs kennen, zijn er tientallen soorten. Dat er ook andere naar Pokémon GO komen is dus logisch. Dataminers hebben echter een Pokéball in de code gevonden die nog nooit in een game gezeten heeft, de zogenaamde Wild Ball:

  • ITEM_WILD_BALL

De vraag is nu natuurlijk, is dit een codenaam om te verhullen wat er echt komt, of komt er echt een speciale nieuwe Pokéball naar het spel? Helaas hebben we daar het antwoord nog niet op, maar het is wel goed om te zien dat Niantic constant bezig is met vernieuwing en verandering. Misschien hangt het samen met Gigantamax en Dynamax, waar ook meer over gevonden is door dataminers.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.