Doorgaan naar artikel
Nog altijd spawnen vooral Kanto Pokémon en dat is een flinke ergenis onder spelers
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sinds de updates in april en mei spawnen er veel meer Kanto Pokémon en dat is sindsdien nooit echt veranderd. Dat komt door de update met biomes waarbij bepaalde Kanto Pokémon meer voorkomen in de gebieden waar ze horen (water Pokémon bij water bijvoorbeeld). Ook met het huidige evenement is het weer Kanto dat de overhand heeft en ondanks dat het een best leuk evenement is volgens de meeste, is dat wel een stoorfactor.

Dit is de top 10 spawns van dit evenement:

  1. Mareep
  2. Slowpoke
  3. Psyduck
  4. Slakoth
  5. Sandygast
  6. Drowzee
  7. Oranguru
  8. Eevee
  9. Machop
  10. Mankey

Laten we hopen dat dit binnenkort weer wat meer in balans komt.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.