Doorgaan naar artikel
Vergeet niet je Pokémon GO Plus + te gebruiken om je slaap te registreren!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het huidige evenement, Slumbering Sands, duurt nog anderhalve dag en dat betekent dat je nog maar drieënhalve dag hebt om je slaap met je Pokémon GO Plus + te registreren en toe te voegen. Want er is nu een Timed Research waarmee je twee extra Snorlax met slaapmuts kunt krijgen. Deze is, zoals de naam al doet vermoeden, timed en heeft slechts twee dagen extra bovenop het evenement om te voltooien.

Je kunt per dag twee keer slaap registreren en je hebt nog drie dagen en een beetje, dus als je vandaag begint lukt het sowieso nog.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.