Doorgaan naar artikel
Pokémon GO werkt (voorlopig) met de iOS18-beta
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisterenavond is de iOS18-beta begonnen en alhoewel deze initieel alleen beschikbaar is voor ontwikkelaars, is het altijd interessant om te kijken of het werkt in combinatie met Pokémon GO. Het voorlopige antwoord is ja. De ervaring leert dat dit later in een beta alsnog niet meer zo kan zijn. Zeker omdat er ook op een later moment een publieke beta komt die sommige spelers zullen willen proberen, is het wel interessant om te weten dat de iOS18-beta nu werkt.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.