Doorgaan naar artikel
Bereid je voor op Pokémon GO Fest met je eigen Pokémon GO Trade List
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De komende dagen vliegen vermoedelijk flink wat Nederlanders en Belgen naar Madrid om daar vanaf vrijdag Pokémon GO Fest te spelen. Een van de leuke onderdelen van GO Fest is altijd het ruilen en om dat een stuk makkelijker te maken kun je een speciale Pokémon GO Trade List maken. Op deze speciale website is het redelijk makkelijk om er één te creëren. Als voorbeeld hebben er hieronder een geplaatst van mij (Jeffry) die ik meeneem:

We zijn benieuwd of we nog spelers uit Nederland en België gaan zien in Madrid. Laat dit vooral via onze sociale kanalen weten. Onze redactie is er heel het weekend, alhoewel we het wel verdelen over twee groepen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.