Doorgaan naar artikel
Emboar staat in de spotlight bij het komende Tera Raid event!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Langzaam maar zeker gaan we alle volledig geëvolueerde starter Pokémon langs in 7 ster Tera Raids. Vanaf komende vrijdag 14 juni is de beurt aan Emboar met de Mightiest Mark. Deze gave generatie 5 Pokémon maakte een echte traditie van de Fire/Fighting type combinatie. Niet iedereen is daar altijd even blij mee, maar deze Pokémon is ook ondanks zijn type erg tof. Met zijn hoge Attack en HP stats hij erg gevaarlijk, want je krijgt hem niet zomaar van het veld af!

Ook bij dit Tera Raid event zal de hoge HP van Emboar waarschijnlijk lastig zijn. Met een Electric Tera Type zal je alleen met Ground type aanvallen Super Effective damage doen. Echter zal Emboar nog steeds zijn normale aanvallen hebben, dus ben je als Ground type niet immuun! Wij zijn benieuwd naar de strategieën die ditmaal gevonden zullen worden om deze raid aan te pakken.

Dit event loopt eerst van vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni, en het volgende weekend nogmaals. Tijdens het tweede weekend zullen er ook speciale 5 ster Blissey Tera Raids zijn met verschillende Tera Types. Je kan de Emboar raid zo vaak doen als je wil, maar de Emboar kan slechts eenmaal gevangen worden per game. Naar verwachting zullen deze raids, net als soortgelijke recente raids, Herba Mystica geven.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.