Doorgaan naar artikel
Friendslist in Pokémon Go kan meer dan 400 friends bevatten
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Officieel heeft Niantic nog niets bekend gemaakt, maar er zijn een hoop meldingen van spelers dat Pokémon GO meer dan 400 vrienden in hun friendslist hebben staan. Bij andere games van Niantic zoals Pikmin en Monster Hunter blijkt namelijk dat de lijsten 50 extra plekjes erbij hebben gekregen. Deze lijsten gaan nu tot maximaal 450 friends. Deze lijsten kunnen overlappen met diverse andere spellen van Niantic. Hierdoor zijn er Pokémon GO spelers die ineens meer mensen in hun lijst hebben staan. Er zijn zelfs spelers die al meer dan 420 friends hebben in Pokémon GO.

We wachten af of Niantic hierover nog een officieel bericht gaat delen dat ook Pokémon GO er 50 extra plekjes bij krijgt, maar wij delen het alvast met jullie.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol. Op dit moment is hij overigens uitverkocht. Je kunt ervoor kiezen om je te laten waarschuwen wanneer hij er weer is, of hem natuurlijk ergens anders bestellen.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.