Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor de Anime: Blue Lock The Movie -Episode Nagi-
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 11 juli draait de Anime: Blue Lock The Movie -Episode Nagi- in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met vriend, vriendin of partner naar deze film.

  • Met wie wil jij naar deze film en waarom?

Stuur je antwoord voor 13 juli naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

“That’s a hassle” is de favoriete uitdrukking van middelbare scholier Nagi Seishiro die maar een saai leven heeft. Tot Mikage Reo, een klasgenoot die ervan droomt om de wereldbeker te winnen, Nagi’s verborgen talent ontdekt en hem aanspoort om te gaan voetballen en zijn uitzonderlijke talent aan iedereen te laten zien. Op een dag ontvangt hij een uitnodiging voor het mysterieuze Blue Lock-project, waar hij de beste aanvallers uit het hele land ontmoet. Door zijn grote droom om, samen met Reo, de beste te worden, komt toptalent Nagi in een heel nieuwe wereld terecht.

Blue Lock de Movie