Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes en merchandise voor de film: Fly Me to the Moon
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 11 juli draait de film: Fly Me to the Moon in de bioscopen en wij mogen kaartjes en merchandise weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met een vriend, vriendin of partner naar deze film.

  • Met wie vlieg jij graag naar de maan en waarom?

 

Stuur je antwoord voor 13 juli naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met iemand naar de bioscoop en win je merchandise. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like  onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Scarlett Johansson en Channing Tatum spelen de sterren van de hemel in Fly Me to the Moon, een scherpzinnig, stijlvol komisch drama dat zich afspeelt rondom NASA’s historische maanlanding. Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet Jones als back-up een in scène gezette maanlanding filmen. En dan kan het aftellen pas echt beginnen…

Fly Me to the Moon poster