TV-series terugkijken op je iPhone of iPad

Tim Damen, 11 december 2012
Profiel

Is The Big Bang Theory, Gossip Girl of The Vampire Diaries je favoriete serie, maar heb je geen tijd om de meest recente aflevering te kijken? Vanaf vandaag is het mogelijk, want TV-series van Warner zijn terug te zien op je Apple-smartphone of -tablet. Ondanks dat iTunes nog geen Benelux TV Store heeft waar TV-series gekocht kunnen worden, is het dankzij de app “Day After U.S.” mogelijk om je favoriete serie terug te kijken.

Met de app “Day After U.S.” kun je afleveringen of complete seizoenen van je favoriete serie kopen. De afleveringen kun je hierna streamen of downloaden en kiezen uit HD of SD kwaliteit. Series die tot nu beschikbaar zijn, zijn Gossip Girl, The Vampire Diaries en The Big Bang Theory. De app zal in de toekomst uitgebreid gaan worden met andere Warner TV-series.

Download je de app, dan is de eerste aflevering van het eerste seizoen gratis aan ‘Mijn collectie’ toegevoegd. Wil je ook de tweede aflevering gratis ontvangen, dan biedt de Facebook share button de uitkomst. Laat je je vrienden weten dat je de “Day After U.S.” hebt gedownload en gebruikt, dan ontvang je ook de tweede aflevering van het eerste seizoen gratis in ‘Mijn collectie’.

Afleveringen worden een dag na vertoning in de Verenigde Staten toegevoegd aan de app. De app is via een klik op de afbeelding te downloaden.