Doorgaan naar artikel
Nieuwe dino krijgt hoofdrol in Jurassic Park 4
Frank Roosendaal
Frank Roosendaal
Profiel

Nog steeds is er vrij weinig bekend over Jurassic Park 4, maar hier en daar worden er details bekend gemaakt. Zo is het nu duidelijk dat er een nieuwe dinosaurus in de schijnwerpers zal staan in het vierde deel van de filmreeks.

Eerder werd er al bekend wie de regisseur van Jurassic Park 4 wordt en wanneer deze uitkomt. Nu is er een detail van minder technische aard naar buiten gebracht. Een nieuwe dinosaurus zal namelijk een grote rol gaan spelen in de film. Paleontoloog Jack Horner, die bij de eerdere films adviseur was, zei erover dat hij nog niet in detail kan treden, maar kon wel vertellen dat je na het zien van deze film met het licht aan zou willen slapen.

De T-Rex, koning van de dinosaurussen, was altijd zonder twijfel het icoon van Jurassic Park. In de eerste twee delen stal deze dan ook de show. In het derde deel kwam hier verandering in toen de Spinosaurus even kwam laten zien we er nou eigenlijk de baas is. Behalve deze twee hebben de Velociraptors in elk van de drie delen de nodige mensen de stuipen op het lijf gejaagd. Nu wordt het dus nog een tijdje speculeren over met welk angstaanjagend reptiel Jurassic Park 4 op de proppen zal komen.

Ondanks het feit dat we nog een tijd moeten wachten op Jurassic Park 4 worden de fans nog even zoet gehouden. Binnenkort is namelijk de 3D remake van de eerste Jurassic Park film in de bioscoop te zien.