Over ons

NWTV

Zie, ontdek, beleef!

NWTV is in Nederland is de enige Nederlandse website die een bijzondere combinatie onderwerpen samenbrengt voor een specifieke doelgroep: liefhebbers van moderne entertainment. Dankzij goede contacten in zowel binnen- als buitenland brengt NWTV betrouwbare informatie op constante basis. Daarnaast speuren onze redacteuren dagelijkse vele websites af naar nog meer nieuws om zo ons publiek, bestaande uit honderdduizenden Nederlanders per maand, optimaal te kunnen informeren. Wil je overigens ook tot ons team behoren, kijk dan snel hier voor meer informatie.

NWTV focust zich op dit moment op zes verschillende onderwerpen, namelijk: GamesFestivalsFilms,  TV-seriesTech en NL-tv

Daarnaast worden daar incidenteel tijdelijke rubrieken aan toegevoegd, zoals de Dagjes Uit.

De huidige redactie kenmerkt zich door de grote interesse in de verschillende onderwerpen. Iedere redacteur heeft zich gespecialiseerd in één of meerdere onderwerpen. Door een professionele aansturing van onze redactiemanagers, eindredactie en hoofdredacteur zorgen we tevens voor kwaliteit die we met ieder bericht en iedere video waarborgen.

In 2013 bezochten we verschillende dierentuinen en pretparken in en om Nederland als speciale zomerrubriek

Meer dan tekst

Naast geschreven artikelen, maakt NWTV geregeld video-items op locatie. Dankzij de goede band met onze partners en contacten hebben we de mogelijkheid om verslag te doen van bijzondere evenementen en persvoorstellingen. Voorbeschouwingen van nieuwe programma’s en speelsessies van de laatste games zijn geen uitzondering voor onze film- en serieredactie.

Op uitnodiging van Jagex en Vertigo Six waren we begin 2016 in Londen om onder andere de onthulling van Runescape: Idle Adventures als eerste in de wereld te kunnen zien.

Mediapartner

NWTV heeft een intensieve samenwerking met Vue Cinemas en was in het verleden van verschillende evenementen mediapartner. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het NK-Gaming, het Dutch Gaming Festival in Eindhoven en Indievelopment. In maart van dit jaar zijn we zelfs mediapartner van een zeer groot evenement, namelijk Comic Con Europe Rotterdam. Kies je voor NWTV als mediapartner, dan komen we met een eigen stand en voor, tijdens en na evenementen verzorgt NWTV nieuwsupdates en verslaggeving. Mocht u in ons een interessante mediapartner zien dan horen we dat graag in een mailtje naar info@nwtv.nl.

comic-con-vue-nwtv-narrowcasting-slide

 

Evenementen

Eind 2015 zijn we ook begonnen met het organiseren van Evenementen, helpen bij het organiseren van evenementen en bedrijven vertegenwoordigen op evenementen. Zo organiseerden wij E3XP, hielpen wij bij de WK Finale-uitzending van League of Legends in Eindhoven en stonden we met Final Fantasy XV op Comic Con Amsterdam. Andere grote evenementen waar we jaarlijks te vinden zijn, zijn Comic Con Rotterdam, Animecon en Firstlook.

Amsterdam Comic Con   comic-con-amsterdam-02

Foto: NWTV: Jeffry van Geel

Tijdens Amsterdam Comic Con was Final Fantasy XV voor het eerst speelbaar in de Benelux op onze stand. (Goed overzicht van de stand, rechts de wachtrij die er bijna altijd stond).

CampZone en The Party

DUH-Events

We waren in 2016 aanwezig op zowel The Party als CampZone en ook in 2017 staan we in ieder geval op CampZone. Op The Party hadden we een stand, maar op CampZone pakten we pas echt helemaal uit. We sponsorden niet alleen Team [HMO], ook waren we officieel partner van het evenementen. Zo organiseerden we onze eigen QR-Quest (klik hier voor de foto’s uit de foto-opdracht) en zorgden we voor prijzen tijdens een aantal van de vele competities en activiteiten.

nwtv-campzone-01   nwtv-campzone-02

Foto’s van de merkzichtbaarheid van NWTV tijdens CampZone 2016

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in ons product, stuur dan een mail naar info@nwtv.nl. Iedere serieuze mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.