Doorgaan naar artikel
Jeffry’s festivalboekje: Rock Werchter 2015 zaterdag
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Jeffry is van donderdag tot en met zondag op Rock Werchter aanwezig om voor jullie uitgebreid verslag te doen van het evenement. Dagelijks vind je hier op Rock Werchter zijn festivalboekje, een overzicht van de optredens die volgens hem het bezoeken waard zijn op Rock Werchter.

De Rock Werchter 2015 zaterdag is hopelijk de dag waarin ik mijn haat/liefde verhouding met The Prodigy tot een einde ga brengen. Ik heb de band al vier keer kunnen zien op een festival, maar alle vier de keren kon ik niet of was ik ziek. Laten we hopen dat het vandaag anders is.

The Prodigy

Mainstage 23.50

Zoals gezegd is dit de band die ik vandaag sowieso wil zien en ik was er gisteren nog even bang voor dat er toch weer roet in het eten gegooid zou worden. Alleen naar een band is ook niet echt mijn hobby, maar gelukkig zijn er in onze groep genoeg mensen die toch willen. Vanavond is het dus zover, de eerste keer dat ik The Prodigy kan zien!

De Jeugd van Tegenwoordig

Klub C 23.45

Planningtechnisch is het niet mogelijk, maar De Jeugd van Tegenwoordig is echt een aanrader vanavond. Het was op Pinkpop een toffe band en in de tent vanavond en vannacht een must-see. Ik blijf denk ik trouwens wel bij The Prodigy maar als je op en neer kunt lopen zou ik zeker af en toe bij de JVT kijken.

Dotan

The Barn 16.40

Mijn laatste aanrader is Dotan en dat die in dit lijstje staat kan bijna een wonder genoemd worden. Het is de Rock Werchter van de afzeggingen en ook Dotan was geen zekerheidswetgeving afgelopen week. Gelukkig staat die er dus vanmiddag en kunnen wij er samen met jullie van genieten!

Lees vanavond natuurlijk ook weer een nieuwe eettip!

credits: Joris Bulckens for Rock Werchter