Doorgaan naar artikel
Nuketown map mogelijk terug in Call of Duty: Black Ops III
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

In de eerste Black Ops-game was er een multiplayer map genaamd ‘Nuketown’. Deze kleine map was erg populair en was ook verwerkt in Call of Duty: Black Ops II.

Dankzij de Braziliaanse PlayStation Store is er een interessant gerucht ontstaan met betrekking tot de game Call of Duty: Black Ops III en de map Nuketown. In de PlayStation Store is namelijk een Digital Deluxe Edition van de game te zien waarbij mogelijk al wat te veel informatie staat. Zo is er vermeld dat de multiplayer map Nuketown terug zal komen als pre-order bonus. Gezien we in het derde deel van de serie zitten krijgt de map ook de toepasselijke naam ‘NUK3TOWN’. De map zal wel onder handen genomen zijn om toegankelijker te maken voor de opties en vernieuwingen van Black Ops III.

Het gerucht is helaas nog niet bevestigd door Activision, maar gezien er in de serie al eerder maps opnieuw gebruikt werden, is het dus niet onwaarschijnlijk dat dit ook nu het geval is. Voor de zekerheid zullen we de officiële aankondiging moeten afwachten.

Call of Duty: Black Ops III ligt vanaf 6 november in de winkel voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

black ops III