Doorgaan naar artikel
Nieuwe PS4 update vanaf vandaag beschikbaar
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Er gaan al tijdje geruchten rond over de 3D Blu-ray ondersteuning op de PlayStation 4. Nu is onder andere deze toevoeging vanaf vandaag beschikbaar via de nieuwste update van Sony.

Naast de 3D ondersteuning is ook het geluidskwaliteit voor de 1,5x playback films van Blu-ray en DVD’s verbeterd. Een ander nieuwtje is de optie om automatisch extra content te downloaden terwijl de PS4 in de standby modus staat. Ook de berichtgeving op de PS4 is veranderd. De berichtvensters zijn verhuisd van de rechterbovenhoek naar de linkerbovenhoek. Een duidelijke reden of  wat het doel hiervan is dat is er niet.

Er staan flinke toekomstige updates gepland voor de console van Sony. Deze update lijkt hier het begin van te zijn. Er zijn verschillende toekomstige opties genoemd die nog niet actief zijn zoals de console in slaapstand zetten tijdens het spelen om deze vervolgens weer te hervatten als je klaar bent met de game. Daarnaast is er ook nog geen mogelijkheid om een vriend je game over te laten nemen via het internet.