Doorgaan naar artikel
Foo Fighters naar Rock Werchter
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Vandaag werd bekend dat de Foo Fighters naar Rock Werchter komt. Hoewel het festival zelf de komst van band nog niet bevestigd heeft, heeft Foo Fighters dat zelf al wel gedaan. Op de site van de Amerikaanse rockband stond Rock Werchter tussen de festivals die wel al bekend waren. Na enkele uren werd Rock Werchter echter weer van de website afgehaald. Als we de site van de band moeten geloven sluit de Foo Fighters het festival op zondag 2 juli af!

Op zaterdag 19 november gaat de ticket verkoop voor Rock Werchter van start. Bij de bekendmaking van de tweede headliner System of a Down stond op de Facebook van het Belgische festival van er snel nog meer namen zullen volgen. Nu liep Foo Fighters wat vooruit op het festival. Maar wellicht maakt de band nog voor zaterdag een aantal nieuwe bands bekend.

Beenbreuk
Vorig jaar zou de band van voormalig Nirvana drummer Dave Grohl al optreden op het Belgische festival. Maar door een beenbreuk die de zanger opliep tijdens een concert in Zweden ging het optreden niet door. Ook het optreden op Pinkpop en de rest van de Europese tour werd destijds geannuleerd. Nu keren de heren dus terug naar de Europese festivals om toch hun shows te geven.