Doorgaan naar artikel
Arcade Fire op Rock Werchter 2017
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Morgen gaat de kaartverkoop van start en om de twijfelaars over de streep te trekken kwam de organisatie met de vijfde naam voor het festival. Vandaag maakte het festival bekend dat Arcade Fire op Rock Werchter staat. De Canadese rockband, die eerder deze week ook al werd aangekondigd voor Best Kept Secret, zal op de openingsdag van het Belgische festival spelen. Eerder waren er al 4 headliners bekend gemaakt voor Rock Werchter. Namelijk System of a Down, Radiohead, Foo Fighters en Linkin Park.

Het is de tweede keer van Arcade Fire op Rock Werchter staat. Eerder stond de band al in 2010 op het festival. In dat jaar bracht de band ook hun meest succesvolle album uit. Het album ‘The Suburbs’ won in dat jaar de Grammy voor beste album! Ondertussen is Arcade Fire bezig met alweer hun vijfde album en is het wachten op het festival seizoen om hun nieuwe werk te horen.

Start Kaartverkoop
Op zaterdag 19 november start om 10 uur de kaart verkoop voor Rock Werchter. Het festival zal duren van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. De prijs voor een weekendticket is 236 euro, hiervoor krijg je toegang voor alle 4 de dagen. Naast het festival ticket kan men hiermee ook van en naar Werchter reizen met de trein of festivalbus. Wel moet men naast het festivalticket nog een campingticket aanschaffen als je wilt kamperen.