Doorgaan naar artikel
Kingdom Come Deliverance releasedatum en trailer
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Zojuist is de Kingdom Come Deliverance releasedatum bekendgemaakt middels een filmische trailer. Eerder deze week werd door een revealteaser vermeld dat vandaag de officiële aankondiging zou zijn.

In het filmfragment zien we hoe een vredig stadje volledig wordt uitgemoord en er een zwaard wordt gestolen. Een overlevende van de slachtpartij zoekt hulp om de dood van zijn ouders te wreken, door de moordenaar te executeren. Het is nog niet bekend wat de trailer precies met het verhaal te maken heeft, maar we kunnen ervan uitgaan dat de getoonde personages ook in het spel zullen zitten.

Kingdom Come: Deliverance is een open-wereld-RPG met een focus op historisch accurate gameplay. Het speelt zich af in het middeleeuwse Tsjechië, dus je kunt middeleeuwse vechttechnieken, kleding en wapens verwachten. De kastelen zijn zelfs met behulp van architecten zo realistisch mogelijk gemaakt. Dit is het eerste project van ontwikkelaar Warhorse Studios met als uitgever Deep Silver en zal op 13 februari 2018 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.