Doorgaan naar artikel
Pokémon GO Gymbadges
Felicia Hoogterp
Felicia Hoogterp
Pokémon GO-redacteur
Profiel

Met de nieuwe Gymstructuur en Raid Battles, zijn daar nu ook de nieuwe Pokémon GO Gymbadges. Hieronder leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat.

Gymbadges

Dit zijn een nieuw soort voorwerpen die je bij gym-activiteiten kunt krijgen. Om deze te krijgen hoef je niet eens te vechten, maar alleen de photodisc te spinnen. Hierbij krijg je enkele items en, indien dit je eerste handeling is, een specifieke Gymbadge voor deze locatie. Naast dat de Badges een in-game-functie dienen, is het ook een leuke manier om bij te houden waar je geweest bent, zowel dichtbij als ver weg.

De nieuwe Pokémon GO Gymbadges hebben vier verschillende levels: basic, brons, zilver en goud. De levels kun je upgraden door diverse interacties met de betreffende Gym: het vechten met tegenstanders, het plaatsen van een Pokémon (+100 Badge XP) en het behouden daarvan (+1 Badge XP per minuut), voeren van Berry’s aan je teamgenoten (+10 Badge XP en 20 Stardust plus de mogelijkheid van een Candy van de gevoerde Pokémon) en natuurlijk het winnen van Raid Battles (1000 Badge XP).

Brons: 500 XP
Zilver: 3.500 XP (4.000 XP totaal)
Goud: 26.000 (30.000 XP totaal)

Om je collectie aan Badges te zien, tik je op je avatar en scroll je naar beneden. Hier kun je ook het niveau zien waarop jouw Badges zich bevinden, door naar de kleur te kijken. De balk onder de afbeelding laat zien hoe ver je voortgang naar het volgende level is.

Bij een hoger niveau van je gymbadge zal het spinnen van de photodisc meer items opleveren en dus ook een grotere kans op een betere buit.

Pokémon GO Gym Badge

Meer over Pokémon GO

Ben je op zoek naar meer informatie over Pokémon GO, kijk dan op onze speciale pagina waar we de komende tijd meer en meer informatie zullen toevoegen.