Doorgaan naar artikel
Niantic kondigt exclusieve raids aan voor Mewtwo en andere legendaries
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanochtend was er ineens het nieuws dat Mewtwo zijn opwachting in Pokémon GO heeft gemaakt, maar wel alleen in Japan tijdens het Pokémon GO Yokohama Stadium evenement. Zojuist heeft Niantic in een officieel bericht ook laten weten dat de rest van de wereld mag uitkijken naar Mewtwo, er is echter wel een klein addertje onder het gras. Alleen tijdens exclusieve raids krijgen spelers namelijk de kans deze Pokémon te vangen.

Voor deze exclusieve raids dien je uitgenodigd te worden. Je kunt alleen een uitnodiging krijgen door recentelijk een raid te hebben gespeeld. Bij diezelfde Gym kun je dan eventueel als je een uitnodiging krijgt ook tegen MewTwo vechten. Spelers krijgen wel ruim op tijd een waarschuwing van Niantic om te coördineren met andere spelers. Alleen zo kunnen spelers van Pokémon GO Mewtwo vangen. Mewtwo is overigens niet de enige legendary die beschikbaar zal zijn middels exclusieve raids.

Meer over Pokémon GO lees je hier. Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee!