Doorgaan naar artikel
Legendarische Pokémon GO vogels vandaag voorlopig voor het laatst
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Moet je nog één van de op dit moment te vangen legendarische Pokémon GO vogels dan zul je snel moeten zijn. Moltres, Zapdos, Lugia en Articuno verdwijnen na vandaag echt voorlopig uit het spel. Het is verder nog niet bekend of er een andere legendarische Pokémon voor in de plaats komt. Zo is bijvoorbeeld Mewtwo al enige tijd geleden aangekondigd en vannacht is de update die het spel voorbereid op exclusieve raids uitgebracht. Het lijkt dus mogelijk dat we vanaf morgen Mewtwo kunnen vangen.

In ieder geval is de kans groot dat Niantic een verrassing in petto heeft. Het spel heeft met dank aan de vele evenementen in het voorjaar, de raids begin deze zomer en vervolgens de legendaries sinds eind vorige maand een enorme boost gekregen. Ze zullen graag dit momentum willen houden nu ze het hebben.

Meer over Pokémon GO lees je hier. Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands zoals welke verrassing Niantic hierna voor ons in petto heeft, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee!