Doorgaan naar artikel
Pokémon GO Raikou, Entei en Suicune zijn onderweg
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Zojuist heeft Niantic onthuld dat Pokémon GO Raikou, Entei en Suicune binnenkort mag verwelkomen. Na vandaag is het voorlopig afgelopen met de vier legendarische vogels, maar wie dacht dat het tijd was voor rust heeft het mis. De drie legendarische Pokémon, Raikou, Entei en Suicune, zijn voor bepaalde tijd beschikbaar. Helaas zijn ze niet allemaal overal gelijk te vangen, maar tijdelijk regiogebonden:

  • Raikou – Noord-Amerika & Zuid-Amerika
  • Entei: Europa & Afrika
  • Suicune: Azië en het Pacifisch Gebied

De drie Pokémon zijn de hele maand september te vangen en vanaf vandaag al beschikbaar. De verwachting is echter dat dit betekent dat ze vanwege het tijdsverschil pas morgen hier te vangen zijn. Aan het einde van de maand wisselen ze vervolgens alle drie van locatie om wederom een maand beschikbaar te zijn. Ook na die maand wisselen ze weer door zodat alle drie de regio’s alle drie de Pokémon hebben gehad. Uiteraard zijn ze middels Raids beschikbaar.

Meer over Pokémon GO lees je hier. Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands zoals wanneer Mewtwo in Nederland te vangen is, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee!