Doorgaan naar artikel
EX Raid Battles starten vandaag in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Afgelopen week was er het grote nieuws dat onder andere Entei sinds 1 september verkrijgbaar is in Pokémon GO, maar het nieuws dat we enigszins aan ons voorbij hebben laten gaan is dat Niantic vandaag gestart is met het testen van de EX Raid Battles (eerder bekend als Exclusieve Raid Battles). Alhoewel Niantic graag wil starten met de wereldwijde uitrol van het systeem, heeft het geleerd van het verleden door eerst te testen in kleinere groepen. De komende periode worden de EX Raid Battles getest met verschillende gebruikers. Of dit alleen in Noord-Amerika is, of ook bijvoorbeeld in Europa of zelfs Nederland, is onbekend.

Voorlopig kunnen gebruikers middels de EX Raid Battles Mewtwo vangen. Het idee is dat een groep die (samen of alleen) een Raid heeft gedaan op een bepaalde plek, een uitnodiging krijgt om op diezelfde plek een Mewtwo te vangen. Onbekend is hoe Niantic deze wil laten coördineren. Dat wordt mogelijk vanaf vandaag duidelijk.

Meer over Pokémon GO lees je hier. Wil je nog sneller al het nieuws in het Nederlands, zoals wanneer wij met de EX Raid Battles aan de slag kunnen, volg dan onze speciale Facebook-groep en discussieer tevens mee!