Doorgaan naar artikel
PUBG livestream zal voor een keer op maandag zijn
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Normaal gesproken is de NWTV-livestream op zondagavond, maar zal voor deze keer verplaatst worden naar de maandagavond. NWTV is dit weekend actief op Firstlook en dat zorgt ervoor dat Patrick niet genoeg tijd heeft om de livestream voor te bereiden. Maandag zal hij wederom losgaan in het zeer populaire PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Kijk mee hoe Patrick de strijd aangaat in de PUBG livestream en een poging doet om als laatste het slagveld te verlaten.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is een van de populairste spellen van dit moment. Je landt samen met 99 anderen op een stuk grond en het is de bedoeling dat je iedereen uitschakelt. Het heeft nog het meest weg van films als Battle Royale of The Hunger Games. Dat het genre populair is, is te merken aan het feit dat dit soort spellen als paddenstoelen uit de grond schieten. Zo kwam Fortnite een paar weken geleden ook nog met hun Battle Royale-modus, die overigens gratis te spelen is voor iedereen.

De stream begint om 20:00 en is hierboven direct te bekijken. Wil je liever komen chatten of ons volgen, bezoek dan ons Twitch-kanaal. Alle vorige streams en andere leuke video’s, vind je terug op ons YouTube-kanaal.