Alles wat je over Pokémon GO Safari Zone zonder ticket moet weten

Jeffry van Geel, 11 oktober 2017
Profiel

Komende zaterdag vanaf tien uur is het eindelijk zover, maar wat kun je nu eigenlijk allemaal tijdens Pokémon GO Safari Zone zonder ticket. Dat is een vraag die we veel voorbij zien komen. En zeker niet onterecht, omdat maar liefst negentig procent van onze Pokémon GO Community geen ticket heeft.

Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Je kunt heel veel bijzondere Pokémon vangen. De volgende Pokémon zullen in veel grotere aantallen verschijnen in het gebied rondom het winkelcentrum en Amsterdam (dus niet binnen):

Je kunt dus zonder ticket wel Stadshart Amstelveen in, maar je zult er geen bijzondere spawns tegenkomen. Tevens kun je geen Pokéstops draaien. Hiervoor heb je een speciale QR-code nodig, die je alleen krijgt met ticket. Het gerucht dat je wel Pokémon kunt vangen en Pokéstops kunt draaien met je Pokémon GO Plus klopt ook niet helemaal. Dit was in Duitsland wel zo, maar deze bug heeft Niantic reeds verholpen. Ons advies is dus, ga naar Amsterdam of een groot park. Daar heb je het meeste aan je dag.

Heb je geen tickets, maar wil je wel alles in het winkelcentrum volgen? Volg dan onze speciale Pokémon GO Facebook Community. Wij zijn er namelijk bij en plaatsen geregeld updates.

Lees volledig artikel
 • Fenixxx

  Ja lekker dan. Waarom kunnen wij niet in het stadhart bijzondere pokemon vangen.
  Domper op het hele event!!!

  • Matthijs Roskam

   Omdat ze niet willen dat er 30.000 man op af komt.

   • Mandy Eerdman

    Dat willen we als pokemon spelers toch ook niet. Lijkt me echt verschrikkelijk haha.

  • Ivo Boomaars

   Eigenlijk zouden we gewoon met zijn allen moeten opdagen en dan de normale pokemon gaan vangen en gyms overnemen, al is het alleen maar om te laten zien dat de pokemon community zich niet laat tegenhouden door deze TE commerciële actie.

 • Ahh

  Kan je in t vondelpark ook die Spawns hebben

 • Vincent Streng

  Wel oneerlijk dit. Bij ons uit de groep hebben maar 4 of 5 mensen een ticket. Zo worden we dus gedwongen te splitsen en kunnen we niet met zn alle gaan