Doorgaan naar artikel
Pokémon GO Plus iOS 11 bug bijna opgelost volgens Niantic
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Al sinds september hebben gebruikers van iPhone’s last van de Pokémon GO Plus iOS 11 bug. Toen werd de laatste versie van de software van Apple vrijgegeven en ondanks dat deze problemen al bestonden tijdens de bèta, werd toen pas opgemerkt door Niantic dat er een probleem was. Het grootste probleem is dat spelers de knop op de Plus pas kunnen indrukken wanneer deze is uitgetrild. Hierdoor gaat niet alleen veel kostbare tijd verloren, maar zijn spelers in bijvoorbeeld een auto of op een fiets vaak al aan de Pokéstop voorbij. Dit levert bij veel spelers een hoop frustratie op.

Recent maakte Patrick van den Bogaard, een lid van onze Facebook-community, een ticket aan bij Niantic voor verschillende zaken waaronder dit probleem. Niantic reageerde hier als volgt op:

“Regarding, the Go Plus device not working on IOS 11, we thank you for reporting this bug. We were able to reproduce it and a fix will be available soon.”

Het heeft er dus alle schijn van dat de problemen binnenkort eindelijk verholpen zullen zijn. Dat heeft dan zeker een goede twee maanden geduurd. De Pokémon GO Plus iOS 11 bug is voor veel spelers de reden om nog even van iOS 10 gebruik te maken.

Wil je het laatste nieuws over de Pokémon GO Plus iOS 11 bug direct op je telefoon en bijvoorbeeld ook nieuws over de derde generatie als eerste in het Nederlands? Word dan lid van onze Facebookgroep en mis niets.