Doorgaan naar artikel
Ontrafel het mysterie in de The Infectious Madness of Doctor Dekker trailer
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Waar Wales Interactive zes maanden geleden met de Full Motion Video-game Late Shift kwam, hebben ze de smaak te pakken. Ze hebben namelijk een nieuwe FMV-titel aangekondigd. Bekijk hier de The Infectious Madness of Doctor Dekker trailer. Spellen uit dit genre zijn interactieve films waarbij de speler keuzes kan maken die invloed hebben op de uitkomst van het verhaal. Voor elke keuze worden er scènes opgenomen zodat er een dynamisch geheel ontstaat dat verschillend zal zijn voor iedere speler.

Waar The Infectious Madness of Doctor Dekker in lijkt te verschillen, is dat alle scènes zich lijken af te spelen in een enkele kamer. Zo kruipt de speler in de rol van psychiater om de verdachten te ondervragen. De speler moet de moordenaar van Doctor Dekker vinden. Om spoilers te voorkomen wordt er aan het begin van het spel willekeurig een moordenaar gekozen. Zo zal de game niet voorspelbaar zijn en is elke speelervaring anders.

The Infectious Madness of Doctor Dekker moet ergens in de lente van 2018 uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.