Doorgaan naar artikel
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! onhuld
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vannacht zijn Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! onthuld voor de Nintendo Switch. De geruchten gingen al ruim een week dat deze maand nog de nieuwe games voor de Nintendo Switch aangekondigd zouden worden, maar met 31 mei steeds dichterbij leek dit mogelijk niet door te gaan. Vannacht zijn de games alsnog onthuld, want een eerste trailer en een persbericht brengen de eerste details.

Het belangrijkste nieuws is misschien wel dat Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! een game zijn in nieuwe stijl en los staan qua gameplay van de originele serie. In de originele stijl komt in 2019 ook nog een game naar de Nintendo Switch.

Deze spellen kun je alleen of samen spelen en hebben een aantal overeenkomsten met Pokémon GO, niet heel gek want je kunt de Pokémon uit de eerste generatie uitwisselen tussen de twee spellen. De eerder genoemde koppeling tussen het mobiele spel en Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! is daarmee dus ook een feit. Meer hierover zal op een later moment bekend worden.

Als beheerder van de grootste Pokémon GO-Community van Nederland zitten we meer dan wie dan ook op het nieuws. Mis niets en wordt lid van onze Facebookgroep!