Prijzen accessoires voor OnePlus 6T bekend

Marco Vrolijk, 02 oktober 2018
Profiel

De prijzen voor accessoires voor OnePlus 6T zijn bekend dankzij uitgelekte informatie. Het is hierdoor bevestigd dat de OnePlus 6T geen audiojack meer heeft. In plaats daarvan is er binnenkort een adapter voor het aansluiten van een 3.5mm koptelefoon te koop. De adapter gaat in Europa €8,95 kosten. Met deze lage prijs is de adapter ook interessant voor eigenaren van andere smartphonemerken die geen 3.5mm audiojack meer hebben. Het weghalen van de 3.5mm-aansluiting is niet bij alle smartphonegebruikers populair, maar OnePlus blijkt dus toch in de voetstappen van onder andere Apple te treden.

Naast de adapter zijn er na de lancering ook officiële bumperhoesjes en beschermhoesjes voor de OnePlus te koop. Deze komen in verschillende uitvoeringen, met een ‘Sandstone’ en ‘Karbon’ beschermingshoes en ‘Nylon, ‘Karbon’ en ‘Ebony Wood’ bumperhoesjes. De prijzen hiervan liggen op respectievelijk €21,95, €26,95 en €31,95. Eerder werden al nieuwe USB-C Bullets door OnePlus bekendgemaakt, die voor een schappelijke €19,95 verkrijgbaar zijn. De beschikbaarheid van deze USB-C-oordopjes wees eerder al op het verdwijnen van de 3.5mm audiojack voor de OnePlus 6T. Met deze laatste informatie is dit definitief bevestigd.

De OnePlus 6T komt op 17 oktober officieel uit. In tegenstelling tot eerdere speculatie krijgt de OnePlus 6T geen pop-up-camera, maar is de frontcamera weggewerkt in een kleine, druppelvormige ‘notch’ in de bovenkant van het scherm. Het toestel lijkt hierdoor op de OPPO R17 en F9, die een soortgelijk design hebben. De OnePlus 6T krijgt geen vingerafdrukscanner aan de achterkant, maar is een van de eerste modellen met een scanner die aan de voorzijde in het scherm is verwerkt. De verwachte afmetingen zijn 157.5×75.7×8.2mm, met een dubbele camera aan de achterzijde die iets uitsteekt. De schermbreedte van de OnePlus 6T meet naar verwachting 6.4 inch. Hierdoor is ook meer ruimte voor een grote accu aanwezig. De verwachte capaciteit van de accu is dan ook een verbetering ten opzichte van de OnePlus 6 naar zo’n 3,700 mAh.

Bron: Mysmartprice